“Вмирати я не збираюся”: Лукашенко зробив заяву про свою хворобу

Самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко 23 травня заявив, що був відсутній у публічному просторі через хворобу.

Про це він заявив на урядовій нараді у вівторок, повідомляє білоруське державне агентство “БелТА”. Обговорення свого стану здоров’я білоруський диктатор назвав “не більш ніж дозвільними міркування в месенджерах і Telegram-каналах”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Здається, мені чик-чирик”: появу Лукашенка на людях висміяли у мережі

“Аденовірус або що там було? Аденовірус. Нічого. Але оскільки в мене не було можливості лікуватися, усе це накопичилося. Тому вмирати я не збираюся, хлопці. Ви ще мучитися зі мною будете дуже довго”, додав Лукашенко.

Він не уточнив, про яку саме хворобу йдеться, оскільки аденовіруси можуть викликати широкий спектр захворювань у людей від гострих респіраторних захворювань до смертельних хвороб у людей із послабленою імунною системою.

Українська розвідка має інформацію про проблеми зі здоров’ям у самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Водночас розкривати деталей там не стали. Нездужання Лукашенка підтвердив представник Головного управління воєнної розвідки Андрій Юсов в телемарафоні “Єдині новини” 15 травня.