Доньці нардепа повідомили про підозру у ДТП з наркотиками

Депутатці Київської міської ради від “Європейської солідарності” Ярині Ар’євій повідомили про підозру у вчиненні ДТП.

Дорожня пригода сталася 27 листопада минулого року у Києві, повідомила міська прокуратура.

“Підозрювана, керуючи автомобілем марки Volkswagen Polo у стані наркотичного сп’яніння, рухалася по пр-ту С. Бандери у напрямку вул. Богатирської”, розповіли.

Наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу, депутатка здійснила наїзд на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

Ігнорування правил дорожнього руху з боку водійки призвели до заподіяння потерпілій численних травм.

В результаті ДТП жінка отримала переломи плечової кістки і щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

Сьогодні суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на два місяці.

Прокуратура буде його оскаржувати.

“Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років”, повідомила прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадянство РФ, російська шахта і будинок у Відні: журналісти розповіли про Азарових

Сама Ар’єва визнала свою провину у ДТП, однак заперечила звинувачення у вживанні наркотиків.

“Я не вживала ніяких наркотиків. Експертиза, зроблена після ДТП нічого не виявила і у мене навіть не забрали водійські права. Раптом через півроку випливає експертиза зі слідами наркотиків, яких я не вживала. Через півроку”, заявила.

Сказала про “сплановану дискредитацію”. Заявила, що наразі “завершуються перемовини з представниками постраждалої жінки”.

“ДТП відбулось під час блекауту півроку тому, ввечері 27 листопада. Постраждала жінка раптово вийшла на дорогу без світловідбиваючих елементів, я не встигла зреагувати”, заявила.

Ярина Ар’єва є донькою народного депутата від “ЄС” Володимира Ар’єва.

У 2020 році обрана депутатом Київської міської ради від “ЄС”. Студентка Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Доповнюється.