На окуповану територію переїжджають російські злочинці

На окуповані території України завозять російських злочинців, які перебувають у розшуку.

За гроші окупаційна “поліція” не звертала увагу на створення нових кримінальних осередків, передає Центр національного спротиву.

“Оскільки окупаційна “адміністрація” не здатна забезпечити порядок на захоплених територіях України, туди масово переїжджає російський криміналітет”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронт відправляють убивць, ґвалтівників і щойно мобілізованих ‒ як росіяни поповнюють втрати в Україні

Російські злочинці шукають нові шляхи для незаконного заробітку.

“Водночас й самі окупаційні адміністрації не надто переймаються ситуацією, адже “заходи безпеки” в розумінні окупантів полягають не в забезпеченні правопорядку, а в боротьбі з партизанами та залякуванні місцевих мешканців”, додали в ЦНС.

Окупаційні війська Росії активно готуються до оборони від контрнаступу Сил оборони у напрямку захопленого Мелітополя Запорізької області.

Загарбники споруджують не лише звичайні фортифікаційні лінії. Вони затоплюють деякі території для створення природних перешкод, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в телемарафоні “Єдині новини”.

У Telegram Федоров уточнив, що два тижні тому окупанти спеціально затопили район населеного пункту Михайлівка. У цей час вода стоїть у полях у Якимівському районі: у Петрівці, Ганнівці, В’язівці, Єлизаветівці.