У Бєлгородські області потужні “прильоти”. Добровольці звернулися до росіян

У понеділок, 22 травня, у Грайворонському районі Бєлгородській області Росії пролунала серія вибухів.

Мешканці села Замостя повідомили про “гучні звуки”, після яких піднявся стовп диму і зникло електропостачання. Про це пишуть місцеві Telegram-канали, передає Gazeta.ua.

Також жителям Грайворона прийшли повідомлення від системи попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій про те, що район нібито перебуває “під обстрілом”.

Тим часом у мережі з’явилася інформація про нібито знищене контрольно-пропускного пункту “Грайворон” у Бєлгородській області. Представники легіону “Свобода Росії”, які воюють на боці України, поширили кадри вибуху і закликали місцевих не виходити з дому.

“Жителі прикордонних регіонів. Залишайтеся вдома, не чиніть опір і не бійтеся: ми вам не вороги. Свобода вже близько”, йдеться в повідомленні.

У мережі також з’явилися відео військової техніки з українською символікою, яка нібито пересувається територією російського прикордоння.

“Російські джерела повідомляють, що невідомі сили накривають артилерією точки в районі населених пунктів Новобудівка-Перша, Козинка, Безімено, Добре, Глотове та Головчине. Це територія Росії. Також в прикордонних з Україною районах помічені озброєні підрозділи, ймовірно, російських антипутінських добровольців з вертольотами і танками”, коментує ситуацію український військкор Андрій Цаплієнко.

Доповнюється…