Кому та що принесе тиждень чудес і відкриттів – гороскоп на 22-29 травня

22-29 травня проаналізуйте свої успіхи за весну. Задумайтеся, де допустилися помилок і що допоможе вам заробляти більше. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Гроші стабільно надходитимуть до вашої кишені, – говорить астрологиня. – Не спішіть усе одразу спускати на шопінг. Не купуйте чужий бізнес. Можете зазнати збитків. Кохані будуть байдужі до ваших проблем. Не варто через це сваритися. Краще відпочиньте одне від одного. Знаходьте час розслабитися. Інакше гіпертонії і головного болю не уникнути. Будьте обережні із вживанням нових медикаментів. Перевіряйте їх сумісність, аби уникнути отруєння. Це тиждень чудес і відкриттів. Нові можливості він принесе Дівам та Козорогам. Успіх супроводжуватиме Тельців і Водоліїв. Щаститиме Скорпіонам і Рибам”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди. Добре вивчайте документи, перш ніж підписувати. Зачекайте із оформленням доручень.

Телець (21 квітня 20 травня)

Попереду серйозне покращення у фінансах. Поставтеся до цього тижня як до перезавантаження. Через напругу на роботі турбуватиме безсоння.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не говоріть друзям і коханим те, про що скоро пошкодуєте. Вони сприйматимуть ваші слова і побажання буквально. Є ризик втратити стосунки на завжди. Один із найскладніших тижнів у році. Багато шкоди принесете самі собі.

Рак (22 червня 22 липня)

Не покидатиме відчуття близьких змін. Усе справді вже на вихідних зміниться на краще. Менше хвилюйтеся і довіртеся долі. Не варто витрачати великі суми грошей. Ці покупки навряд чи будуть вдалими.

Лев (23 липня 23 серпня)

Заробітки забаряться. Батьки і кохані триматимуться відсторонено, бо будуть заклопотані. Годі шукати причини для конфлікту вдома. Можливі проблеми із підшлунковою. Не переїдайте.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не витрачайте гроші на те, щоб довести комусь свою значущість. Вас оцінюватимуть за вчинками, а не зовнішнім виглядом. Нагадають про себе проблеми з хребтом. Уникайте навантаження на спину. Не варто переносити меблі чи планувати переїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода завтра: прогноз синоптика

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Здаватиметься, що ви здатність зробити багато усього. Але конкуренти будуть далеко попереду. Напористість не допоможе утриматися на високих позиціях. Краще поступитися. Люди, на яких покладаєтеся, можуть тільки нашкодити.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Вас не покидатиме натхнення. Багато геніально створите власноруч. Гарний результат дадуть масажі. Зачекайте із початком нових стосунків. Вони швидко розчарують. Багато грошей доведеться віддати на ремонт і потреби дітей. Не ігноруйте затяжного кашлю.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не задовольнятиме життя із батьками. Задумаєтеся про переїзд. Але поки не час втілювати ці ідеї у життя. Можуть турбувати судоми. Не допускайте переохолодження у басейні. Не варто іти на озеро чи річку.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Тиждень розпочнеться з розмов про майбутнє. Грошей буде достатньо, аби задуматися над зміною інтер’єру. Час купувати меблі, картини, шпалери. Зауваження колег і коханих дратуватимуть. Ледь стримуватимете себе, щоб не наговорити зайвого.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Таланитиме наполегливим та спраглим до знань. Утримайтеся від брехні. Не перебільшуйте своїх чеснот. Зачекайте із великими покупками до вихідних. Допомагайте друзям лише тоді, коли вони у вас про це попросять.

Риби (21 лютого 20 березня)

Стежте за подіями навколо. Час зупинитися і перечекати. Усе змінюватиметься і ці зміни будуть вигідними для вас. Чим тихіше їдеш, тим далі будеш.

Астрологиня приголомшила прогнозом на травень. Дізнайтеся скоріше, які знаки відчують себе щасливчиками.