Чим закінчився скандал із “завиванням” про Москву у караоке-барі

Чоловік, який у караоке-барі в Білій Церкві співав російську пісню про Москву, вибачився на камеру.

Відео опублікував журналіст Костянтин Андріюк. Виклав в Telegram.

“Я, Артеменко Богдан Петрович, хотів би принести вибачення перед вами, містянами, військовослужбовцями та їхніми родинами за вчинок, який я допустив”, сказав чоловік.

Також заявив, що йому “прикро за доставлені негативні емоції”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовний омбудсмен подякував студентам за розголос про скандальну викладачку

Також чоловіку вручили повістку. Сказали з’явитися у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки без запізнень.

“Шановні українці, приношу щирі вибачення за свою поведінку. Я не мав на меті когось образити, однак сталося те, що сталося. Також приношу вибачення дівчатам, з якими у мене стався конфлікт. Я обіцяю, що такого більше ніколи не повториться. Я люблю Україну і робитиму все заради її перемоги”, заявив чоловік.

Цього тижня у мережі з’явилося відео, як чоловік у нетверезому стані співав пісню росіянина Гарика Сукачова. Останній підтримує російську агресію. Відвідувачка зробила чоловікові зауваження. На що той хамив у відповідь.

В Одесі працівниця пекарні відмовилась обслуговувати клієнтку українською мовою. Після розголосу працівниця закладу вибачилася.

За перші два місяці цього року найбільше звернень надійшло про порушення у сфері обслуговування. 60% скарг щодо сфери обслуговування споживачів.