Український продюсер зізнався, чий займається його бойфренд

Продюсер на телеканалі “1+1” Володимир Завадюк розповів про свого бойфренда.

Зізнався, що його обранець дизайнер. Цим поділився в інтерв’ю YouTube-каналу Go West.

Продюсер зазначив, що не приховує свого хлопця, але й не показує обличчя коханого без його згоди.

“Люди, які знають мене і бачать мене в місті, точно знають хто це. Він людина з творчої індустрії, я дуже ним пишаюся. Він створює неймовірні речі”, розповів Завадюк.

Він нагадав, що здійснив публічний камінгаут в Instagram. Серед своїх близьких та друзів не приховував інформацію про свою орієнтацію, тепер вирішив говорити про це у соцмережах більш конкретно.

“Для мене це про сміливість бути собою. Вважаю, що це може дати комусь впевненість у собі і розуміння що це ок і абсолютно нормально. І потрібно бути собою чим раніше, тим краще”, пояснив своє рішення здійснити камінгаут Завадюк.

Шоураннер зізнався, що дуже багато людей його підтримало і написало приємні слова. Також Завадюку після цього посту написав військовий, який є ініціатором законопроєкту про цивільні партнерства.

“Було багато коментів про те, що чому геї не в Збройних силах України. Багато геїв в ЗСУ в тому числі. Він (ініціатор законопроєкту. Gazeta.ua) просив мене підтримати цей законопроєкт. Я абсолютно підтримую рівні права людей і мені б хотілося, щоб люди могли реєструвати поки що навіть на такому рівні свої партнерства в Україні. Тому що це про рівність між нами. І це те, що точно відрізняє нас від Росії”, вважає Завадюк.

Доповнюється…