Ломаченко – Хейні: трансляція бою за звання абсолютного чемпіона світу

Український боксер Василь Ломаченко зустрінеться на ринзі з Девіном Хейні у Лас-Вегасі.

Вранці 21 травня орієнтовно близько 6 ранку боксери вийдуть в ринг на MGM Grand Garden Arena. Текстову трансляцію буде вести УНІАН.

Ломаченко востаннє брав участь у бою у жовтні минулого року. Він переміг Джемейна Ортіса. Хейні тоді ж поборов Джорджа Камбососа та захистив титул абсолютного чемпіона світу.

24-річний американець переконаний, що переможе Ломаченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній чемпіон спрогнозував переможця бою Ломаченко Хейні

“У мене попереду довга кар’єра. Лома збирається скоро піти на пенсію. Я знищу його. Я зупиню його кар’єру. Після цього він уже не буде колишнім. Я давно хотів цього бою. Нарешті він тут. Шах і мат. Вони потрапили в пастку. Тепер прийшла моя черга”, казав про майбутній бій Хейні.

Ломаченко теж висловився про поєдинок.

“Я вірю, що зможу вийти в ринг та домінувати проти Хейні, вірю, що зможу бути найкращою версією самого себе та покажу відмінний бокс. Хейні перебуває під більшим тиском. Для мене це добре. Це мотивує мене. Хай він боїться. Мене ж це не хвилює, тому що в мене вже були поразки, я андердог і старий боксер”, сказав українець.

Поєдинок Девін Хейні Василь Ломаченко відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena.

У своєму минулому бою Ломаченко за очками переміг Джемейна Ортіса. Судді одноголосним рішенням віддали перемогу українцю: 115-113, 116-112, 117-111