Блакитні сукні підкорюють світові подіуми: модні образи з ними

Блакитний колір став одним з головних відтінків сезону весна-літо 2023.

У колекціях дизайнерів він зʼявився у вигляді напівпрозорих блуз, шкіряних тренчів, елегантних штанних костюмів, шовкових спідниць і суконь, пише Vogue.

Цієї весни дизайнери запропонували десятки модних суконь різних фасонів і довжини в блакитних кольорах від делікатної пастелі до яскравих відтінків.

Доречно звернути увагу на шовкові сукні в білизняному стилі, невагомі варіанти з напівпрозорих тканин, трикотажні моделі з делікатного плетіння, бавовняні варіанти сорочкового крою та мінісукні, що оголюють ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сабо, гладіатори та мюлі: які босоніжки будуть модними цього літа

Powder Blue, він же Baby Blue ніжний блакитний відтінок, який вже з’являвся в колекціях осінь-зима 2022/2023 світових брендів. Тепер він перемістився на модні подіуми весняно-літнього сезону.

“Цей мінімалістичний та приємний колір випромінює легкість та спокій, прикрасив колекцію Victoria Beckham у вигляді прозорої сукні з драпіруванням і глибоким вирізом. Givenchy запропонували slip-dress на тонких бретельках у найніжнішому блакитному кольорі, а 16Arlington лаконічну сукню з голими плечима у відтінку незабудки” йдеться в матеріалі.

Основні елементи гардероба на літо повинні бути нейтральних кольорів та класичного крою. Так їх буде легко поєднувати одне з одним, створюючи стильні образи.

Не потрібно купувати багато речей. Достатньо всього 10 позицій, які будуть вдало поєднуватися між собою.