Борис Джонсон увосьме стане батьком

У родині експрем’єра Великої Британії 58-річного Бориса Джонсона очікується поповнення.

Його дружина 35-річна Керрі в Instagram повідомила, що скоро народить Джонсону третю дитину. Вона також запостила атмосферне фото із двома дітьми.

“Новий член команди прибуде вже за кілька тижнів. Вілф у захваті від того, що знову стане старшим братом. Він постійно про це говорить. Не думаю, що Ромі має уявлення про те, що буде далі. Але вона скоро зрозуміє”, написала дружина колишнього британського прем’єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Джонсон зіграв весілля через рік після народження сина

Першою дружиною Джонсона була Аллегра Мостін-Овен, вони одружилися у 1987 році. А 1993-го пара розлучилася. Того ж року Джонсон узяв у дружини юристку Марину Вілер. У них народилося четверо дітей, але цей шлюб теж розпався. У 2009 році народилася позашлюбна дочка Джонсона від мистецтвознавиці Гелен Макінтайр.

Із політичною активісткою Керрі Саймондс Джонсон узаконив стосунки у травні 2021-го. Ще до шлюбу у квітні 2020 року вона народила від нього сина. У грудні 2021 року у пари народилася донька.

У серпні Джонсон опублікував миле фото з дітьми. Він із дружиною Керрі виховують сина 3-річного Вілфа й доньку 1-річну Ромі.

У травні 2021 року Джонсон одружився з Керрі Саймондс. Весілля влаштовували для 30 близьких друзів та родини. Для глави британського уряду цей шлюб став третім. Пара оголосила про заручини торік у лютому.

Церемонію одруження провели таємно у Вестмінстерському соборі. Представників громадськості попросили покинути собор після 13:30 за місцевим часом. Наречена у білій сукні прибула на лімузині приблизно через пів години. Раніше вона уже підтвердила, що візьме прізвище свого нового чоловіка.