Буданов відреагував на оголошене Росією “полювання” на нього

Керівнику Головного управління розвідки Міноборони України Кирилу Буданову “подобається” те, що Росія вважає його “терористом”.

Він також прокоментував “полювання”, яке на нього оголосили росіяни. Про це Буданов розповів у документальному фільмі Дмитра Комарова “Рік. За кадром. Розвідник”.

У російських пропагандистських ЗМІ нині найпопулярніше словосполучення, пов’язане з главою ГУР “терорист Буданов”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка сказала, чи є ще сенс українцям боятися РФ

“Це гарно. Мені це подобається”, ‒ відреагував начальник ГУР.

А “полювання” на себе він вважає мірою визнання. Це свідчить про те, що він добре справляється зі своєю роботою.

“Найвища оцінка будь-якого професіонала спеціальної діяльності, скажімо так, це визнання ворога. Намагання його зробити все для усунення такої особи. Я до цього дійшов досить давно, тому мені це подобається. Це показує, що я не дарма отримую кошти, хоча б”, сказав Буданов.

Росіяни справді не очікували жодного спротиву 24 лютого 2022 року, вони не готувалися воювати. Окупанти розраховували, що численні військові колони створять “картинку масованого наступу і безальтернативності здачі” України, сказав керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Печерський районний суд міста Києва призначив 12 років тюрми з конфіскацією майна кілеру, який планував замахи на начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова і міністра оборони Олексія Резнікова.