Ці чотири знаки відчують себе улюбленцями долі – гороскоп на 20-21 травня

20-21 травня вдалими будуть покупки. Придбані речі довго служитимуть. Варто обирати новий одяг, окуляри та меблі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Порівняно з робочим тижнем вихідні виявляться дуже продуктивними, – говорить астрологиня. Багато спілкуйтеся, подорожуйте, задовольняйте свою цікавість. Можна займатися й робочими питаннями. Спадатимуть на думку чудові ідеї. Сміливо втілюйте їх у життя. Шукайте помічників. Діліться досвідом. Будьте готові скористатися шансом. Доля може подарувати несподівані зустрічі й пропозиції. Час спробувати щось нове. Сприятливий період для початку нового навчального курсу. Краще йтиме торгівля. Сплануйте похід по крамницях. Не слід починати ремонту чи будівництва. Справа затягнеться й коштуватиме невиправдано дорого. Організм потребуватиме свіжого повітря. Більше гуляйте. Не варто зловживати холодними напоями та морозивом. Тельцям і Водоліям, Левам і Козорогам легко буде здобути усе, чого забажають. Ці чотири знаки відчують себе улюбленцями долі”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Ризикуєте втратити стосунки з дорогими серцю людьми. Стабільні заробітки дадуть можливість здійснити давно заплановані покупки.

Телець (21 квітня 20 травня)

Ваші мрії почнуть здійснюватися. Це чудовий період, аби змінювати рід діяльності і вчитися чогось нового. Цікавість братиме гору над вами. Більше читай. Дивіться пізнавальні відео. Гарний період, аби наймати репетитора.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Романтичні стосунки зайдуть у глухий кут. Шукатимете більш гідної кандидатури, кохані теж вестимуть подвійну гру. Не використовуйте косметику, термін придатності якої вийшов.

Рак (22 червня 22 липня)

Поруч буде багато конкурентів. Доведеться поборотися за своє місце під сонцем. Досягти усього, чого прагнете, буде складно. Спостерігайте за людьми, аби зрозуміти, чого вони хочуть насправді.

Лев (23 липня 23 серпня)

Не намагайтеся догодити всім. Будьте собою. Зачекайте із придбанням нерухомості. Отримаєте лише частину зарплати. Закортить змінити роботу. Не варто погоджуватися на нову посаду.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Братиметеся за безліч справ, тому залишиться мало часу на себе. Грошей у гаманці небагато, але скористаєтеся ними мудро. Це чудовий час, аби купувати авто, заводити домашнього улюбленця чи записуватися на нові навчальні курси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одяг на літо: 10 базових речей, які варто придбати

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Колишні партнери брехатимуть і поливатимуть одне одного брудом. Знайти надійних соратників буде важко. Варто відмовитися від побачень. Парам зі стажем краще відкласти знайомство з родичами коханих.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Прислухайтеся до підказок долі. Не сидіть у чотирьох стінах. Знайомтеся, прийміть запрошення на побачення. Вихідні будуть багатими на цікаві пропозиції. Погоджуватися на них краще наступного тижня. Офтальмологічні операції заплануйте на червень.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Уникайте службових романів. Бо після розірвання стосунків комусь доведеться звільнитися. У пам’яті спливе багато дитячих образ. Не звинувачуйте батьків. Спробуйте пробачити й забути. Відновити сили допоможе повноцінний сон.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Влаштовуватися на роботу й підписувати договори краще наступного тижня. Досягнуті зараз домовленості не будуть дотримані жодною зі сторін. Купувати смартфони не варто. Вони часто ламатимуться. Носіть зручне взуття, їжте те, чого хочеться.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Це дні гарних новин та особливих подій. Щоб відпочити від складного тижня, проводьте більше часу в саду чи у компанії хороших друзів.

Риби (21 лютого 20 березня)

Припиніть заздрити. Роздумуючи, що хтось заробляє більше, не встигнете виконати власні обов’язки. Не лізьте у стосунки друзів, бо несвідомо можете зруйнувати чужу сім’ю.

З 15 по 21 травня не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися слова. Астрологиня назвала знаки, для яких цей тиждень стане найкращим у році.