До українського кордону перекинули елітні підрозділи ГРУ – спротив

У прикордонне з Україною село Тьоткіно Курської області Росії прибули елітні підрозділи розвідки ворога.

Вони підпорядковуються російському Головному розвідуправлінню для проведення диверсій, повідомив Центр національного спротиву 19 травня.

“Основні завдання: контрдиверсійна діяльність в прикордонній смузі після вдалих операцій партизан, проведення диверсій та підняття бойового духу у деморалізованих підрозділів збройних сил РФ вздовж кордону”, йдеться в повідомленні Центра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині готуються до можливого нападу РФ: Наєв приїхав з інспекцією

За даними партизан, до села прибули групи спеціального призначення 3-ї окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Тольятті, Самарська область) та 22-ї окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Степовий, Ростовська область).

Українська Сумщина має найдовший кордон з РФ 564 км. Межує з Курською областю з південно-західної та західної сторін. Прикордонні громади Сумщини фактично щодня потерпають від обстрілів окупантів.

Українські військовослужбовці продовжують контролювати ситуацію на кордоні із Білоруссю. Нині у сусідній країні не фіксують ворожого угрупування, яке могло б спробувати прорвати кордон, речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.