Вагітна Ріанна показала відверті світлини у стилі ню

Вдруге вагітна барбадоська співачка 35-річна Ріанна знову потішила фанатів новим відвертим контентом.

Зірка поділилася в Instagram кадрами, зробленими під час її першої вагітності. Артистка постала на світлинах фактично оголенною.

“Ось невеличка добірка фото, які я називаю “потри свої груди”. На честь моєї першої вагітності, ніжного материнства і магії, яку створило це тіло! Малюк і гадки не має, наскільки божевільна його мама”, підписала вона допис, супроводивши його гештегами #декретнізнімання2022 #продовження буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдруге вагітна Ріанна вразила фанів відвертими фото у спідньому

2022 року Ріанна позувала топлес на тлі пальм та океану. Виконавиця щедро продемонструвала уже чималий округлий животик. Пишні груди зірка прикрила руками.

Шанувальники наробили зірці компліментів.

Ріанна приголомшила фанатів новиною про другу вагітність під час свого довгоочікуваного повернення на сцену. Зірка, яка лише у травні торік уперше народила, ефектно оголосила про другу дитину 12 лютого на шоу Super Bowl.

У лютому зірка стала головною героїнею британської версії глянцю Vogue, для якого позувала зі своїм коханим 34-річним Asap Rocky та їхнім первістком.

Ріанна вперше народила 13 травня в Лос-Анджелесі. Про першу вагітність Ріанни вони з бойфрендом оголосили наприкінці січня 2022 року. Пару сфотографували в Нью-Йорку під час прогулянки.