Сабо, гладіатори та мюлі: які босоніжки будуть модними цього літа

Гардероб кожної жінки, мабуть, не обходиться без пари чи кількох босоніжок.

Це один з улюблених видів взуття, яке дозволяє ногам дихати і має жіночний вигляд, пише NV.

При правильному виборі босоніжки можуть стати вашим взуттям-фаворитом на всі випадки життя.

Босоніжки-сабо

Ця модель відрізняється простим дизайном з відкритою верхньою частиною та платформою. Може бути як на плоскій підошві, так і на високих підборах. Залишаючи п’яту відкритою, босоніжки-сабо створюють візуальний ефект подовженої ноги та чудово поєднуються з широким спектром літніх вбрань.

Босоніжки-гладіатори

Цього сезону вони повернулися з високою та декоративною верхньою частиною, що нагадує римське взуття. Босоніжки-гладіатори на плоскій підошві ідеально підійдуть для повсякденного використання, а декоровані пензликами та іншими елементами моделі стануть чудовим вибором для вечірніх виходів.

Босоніжки з квадратним носком

Це новий тренд сезону. Квадратна шкарпетка надає їм більш строгий і стриманий вигляд. Ця модель чудово доповнить образи у стилі мінімалізму та додасть елегантності та характеру до будь-якого літнього вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як без проблем носити нове взуття, щоб не натирало: корисні поради

Босоніжки на платформі

Ця модель вже кілька років залишається у тренді завдяки своїй зручній та практичній конструкції. Товста підошва робить їх більш стійкими та комфортними, а моделі з додатковими елементами декору, такими як намистини та інші прикраси, стануть справжньою окрасою будь-якого літнього вбрання.

Босоніжки-мюлі

Ця модель відрізняється закритим носком та відкритою п’ятою, з високим підбором або на плоскій підошві. Босоніжки-мюлі можуть бути декоровані бахромою, стрічками, бісером та іншими прикрасами, що робить їх більш вишуканими та елегантними. Ця модель ідеально підійде для тих, хто шукає зручні та елегантні босоніжки для повсякденного використання або для вечірніх виходів.

У сезоні весна-літо 2023 року стилісти не рекомендують носити взуття, що “краде” жіночність і стрункість ніг.

До цьогорічних антитрендів увійшли замшеві чоботи, босоніжки з широкими ременями, кеди на грубій підошві та ще дві пари.