Запаліть вогонь пристрасті: як підвищити сексуальну потужність

Як відомо, до переліку найважливіших гормонів в організмі чоловіка входить і тестостерон. Цей гормон значно впливає на якість сексуального життя чоловіка. Нестача тестостерону часто веде до інтимних проблем, а збільшити кількість цього гормону допоможе Віагра для чоловіків. Цей продукт призначений для забезпечення стійкої ерекції, підвищення сексуального бажання та підвищення рівня тестостерону.

Що це за гормон та на що впливає

Тестостерон є гормоном, який належить до класу стероїдних гормонів і є основним чоловічим статевим гормоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороший сон і мінімум стресу: психолог назвала дієві “ліки”

Тестостерон впливає на багато аспектів організму, включаючи:

● Статевий розвиток: Тестостерон відповідає за формування і розвиток чоловічих статевих ознак, таких як збільшення м’язової маси, розростання кісток, глибший голос, ріст обличчя та тіла волосся, а також розвиток геніталій.

● Регуляція репродуктивної системи: впливає на розвиток та функцію репродуктивних органів чоловіків, включаючи сперматогенез (утворення сперми), секрецію секрету простати та підтримку сексуальної функції.

● М’язовий розвиток: стимулює синтез білків в м’язових тканинах, що призводить до збільшення м’язової маси, сили та витривалості.

● Регуляція жирового обміну: гормон впливає на розподіл жирової тканини, сприяючи зниженню жиру в області живота та збільшенню м’язової маси.

● Психічний стан і настрій: Тестостерон також може впливати на психічний стан, включаючи настрій, енергію, самовпевненість та сексуальний потяг.

● Кісткова щільність: сприяє зміцненню кісток шляхом збільшення кісткової щільності.

Як підвищити рівень тестостерону

Існує кілька способів підняти рівень тестостерону, який є важливим гормоном для здоров’я чоловіків:

● силові тренування;

● правильне харчування;

● зменшення стресу;

● достатній сон;

● вживання додаткових вітамінно-мінеральних комплексів.

І звичайно засоби, які призводять до підвищення потенції та сприяють поліпшенню сексуальної функції у чоловіків. Вони працюють, збільшуючи кровотік до статевих органів, що забезпечує стійку ерекцію.

Гормони визначають ріст та розвиток, обмін речовин, стан статевої системи і розмноження, водно-сольовий баланс, реакцію на стрес. настрій та інші речі. Є пептидні гормони вони утворені із ланцюгів амінокислот, є стероїдні гормони, які походять від холестерину, та гормони-похідні амінокислот.

Якщо гормону забагато чи замало або рецептори його не сприймають, то говорять про гормональні порушення. Можна мати, наприклад, нормальний рівень гормону росту, але неробочі рецептори і, як наслідок непропорційний розвиток.