Справа Князєва: адвокату-посереднику обрали запобіжний захід

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід адвокату Олегу Горецькому, якому НАБУ і САП оголосили підозру у справі ексголови Верховного Суду Всеволода Князєва.

Суддя ВАКС Леся Федорак частково задовольнила клопотання НАБУ і САП. Горецького взяли під варту строком до 13 липня, а також визначили альтернативну заставу в 80 млн грн. Про це повідомляє Центр протидії корупції в Telegram.

Горецького підозрюють в пособництві державній особі в отриманні хабаря на $2,7 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час обшуків у Князєва не дорахувалися близько мільйона доларів з хабаря

Якщо заставу внесуть, то він буде зобов’язаний дотримуватися низки обов’язків, зокрема не спілкуватися зі свідками, здати закордонні паспорти і носити електронний браслет.

Прокурор просив взяття під варту із заставою в 100 млн грн.

Вищий антикорупційний суд продовжує обирати запобіжний захід колишньому голові Верховного суду Князєву.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила до Вищого антикорупційного суду клопотання про обрання колишньому голові Верховного Суду Всеволоду Князєву запобіжного заходу.

Прокурори просять взяти підозрюваного під варту з можливістю внесення застави. Про це у коментарі журналістам сказав прокурор САП Олександр Омельченко.

Вища рада правосуддя 18 травня надала згоду на тримання під вартою колишнього голови Верховного суду Всеволода Князєва. Його підозрюють в отриманні $ 2,7 млн хабара.