“Так, Україна вас ненавидить”: Подоляк відповів на “ниття” Росії

Росія поширила в Раді безпеки ООН лист, у якому поскаржилась на слова керівника ГУР Кирила Буданова про нібито готовність Києва “вбивати росіян по всьому світу”.

У документі зазначається, що це “кричущий приклад риторики ненависті, русофобії та підбурювання до насильства за національною ознакою”. На цю заяву у Twitter відреагував радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк.

Він наголосив, що “час традиційного ниття” Росії, яке раніше ще сприймали у світі, вже закінчується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов каже, що з його резонансної цитати вирізали важливе уточнення

“Риторика ненависті”, ‒ істерично волає Росія на екстреному засіданні ООН. І?.. Так, Україна вас ненавидить. Так, ми будемо вас переслідувати. Завжди й скрізь. Так, з вами розмовляти нічого – ви не знаєте сучасних людських мов. Так, час вашого традиційного ниття, яке гіпнотично діяло на глобальну політику, закінчується. Так, представники Росії ‒ держави серійних убивць ‒ безсумнівно, виплатять усі борги”, ‒ написав Подоляк.

Він запевнив, що Україна дістане кожного представника Росії юридично чи фізично. Подоляк також порадив країні-агресору дочекатись трибуналу й припинити використовувати ООН, оскільки у військових злочинців немає міжнародного права.

В інтерв’ю Yahoo News Кирило Буданов прокоментував можливу причетність української сторони до вбивства росіянки-пропагандистки Дар’ї Дугіної: “Все, що я прокоментую, це те, що ми вбивали росіян та будемо вбивати росіян у будь-якій точці світу до повної перемоги України”.