Російські удари по Києву: в РНБО назвали “маніакальну ціль” Путіна

Масованими атаками на Київ російський диктатор Володимир Путін хоче підвищити рівень патріотизму серед росіян.

При цьому українська столиця залишається основною ціллю загарбників. Про це у Twitter написав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищено вісім ракет: у ЗСУ повідомили деталі російського удару по Одещині

За його словами, серед росіян нині розвивається процес розпачу і розчарування владою. Причиною є численні невдачі окупантів на фронті.

“Київ залишається маніакальною і недосяжною цілю Путіна. Символічні місця Києва ‒ мета російських ракетних обстрілів. Безглузді й супервитратні для РФ атаки на столицю необхідні Кремлю для підняття градуса патріотичної істерії всередині країни”, ‒ сказав Данілов.

Російські загарбники у ніч на 18 травня вчергове масовано атакували Україну ракетами та дронами. Із 21:00 17 травня по 05:30 18 травня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по Україні з різних напрямків. Загалом випущено 30 крилатих ракет морського, повітряного та наземного базування. Українські військові знищили 29 крилатих ракет.

18 травня близько 5:00 у Києві пролунали вибухи під час повітряної тривоги. У столиці відпрацювали сили протиповітряної оборони.