“Там же не самогубці”: Буданов розповів, як прибічники Росії тікатимуть з Криму

Коли українські підрозділи зайдуть до Криму, прибічники Росії втечуть з півострова керченською поромною переправою.

Для цього навіть Керченський міст буде непотрібним. Про це в інтерв’ю YouTube-каналу “Різні Люди” сказав начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов каже, що з його резонансної цитати вирізали важливе уточнення

“Більша частина радикального проросійськи налаштованого населення із заходом підрозділів до Криму в будь-якому форматі наступу і так далі перша ж вийде через поромну переправу до Російської Федерації. Ніхто тут не залишиться”, сказав Буданов.

Як приклад він навів уже звільнені від російських загарбників українські території.

“Вони залишать цю територію, там же не самогубці, повірте. Це ж видно по всіх звільнених територіях: де ті, хто кричали: Росія, прийди? В Росії. Тут не буде винятку”, додав Буданов.

Президент-агресор Російської Федерації Володимир Путін є “законною ціллю” для українських спецслужб. Водночас Україна нині не робить спроб фізичного усунення диктатора. Про це заявив начальник Головного управління воєнної розвідки Кирило Буданов.

Найімовірніше, у Криму після звільнення відберуть автономний статус. Автономії у складі унітарної держави є живильним середовищем для сепаратистських настроїв, сказав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.