Безпілотник атакував будівлю російської спецслужби. Поранені прикордонники − росЗМІ

У Росії заявили про “атаку” будівлі Федеральної служби безпеки у Курській області.

П’ятеро російських прикордонників нібито поранені внаслідок цього, пише Gazeta.ua з посиланням на російські Telegram-канали.

“Атака” відбулася 15 травня о 23:00. Боєприпаси скинули на адміністративну будівлю ПУ УФСБ у селищі Глушково, за даними ASTRA.

“До Глушківської центральної районної лікарні госпіталізовано п’ять прикордонників”, йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві палає будинок. Горить біля академії ФСБ

У постраждалих прикордонників зафіксовано осколкові поранення у живіт, шию, обличчя та стегно. З БПЛА скинули три боєприпаси, пише Baza.

Російська влада про цю атаку поки що не повідомляє. Однак губернатор області Роман Старовой повідомив про інший удар БПЛА по Курській області, який нібито стався ввечері 15 травня.

“У Суджанському районі неподалік від села Плєхово український безпілотник скинув вибуховий пристрій на екскаватор, який працював. Унаслідок вибуху легко поранено в плече водія будівельної техніки. Оперативно його доправили в Суджанську ЦРЛ, де надають допомогу, зокрема, і столичні хірурги”, написав Старовойт в Telegram.

10 травня росЗМІ повідомили про атаку полігону у Воронезькій області Росії. Два начинені вибухівкою дрони вночі нібито підлетіли до полігону і при падінні вибухнули. Як стверджується, поранення отримали щонайменше 14 військовослужбовців. Про загиблих не повідомлялося.