Кому зірки обіцяють найуспішніший тиждень у році – гороскоп на 15-21 травня

З 15 по 21 травня не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися слова. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Не гайте часу на балачки, – говорить астрологиня. Такий плідний тиждень буде годувати пів року. Не дозволяйте собі лінуватися. Виконуйте роботу сумлінно. Деякі з намічених покупок доведеться відкласти через брак коштів. Не шкодуйте. Влітку той самий товар придбаєте набагато вигідніше. Загублені у цей день речі будуть втрачені назавжди. Не залишайте їх без нагляду. Цікаві ідеї почуєте від дітей. Прислухайтеся до їхніх слів. Найуспішніший тиждень у році зірки обіцяють Левам, Скорпіонам, Козерогам і Дівам. Нові можливості відкриються перед Тельцями та Рибами”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Викиньте зайве, звільніть простір для нового. Знайдете річ, яку давно вважали втраченою. Стережіться шахрайства. Продавці підсовуватимуть товар із браком. Його повернення займе чимало часу і зіпсує настрій.

Телець (21 квітня 20 травня)

Прислухайтеся до підказок долі. Вона поведе вас у правильному напрямку. Не сидіть у чотирьох стінах. Знайомтеся, прийміть запрошення на побачення.

Близнюки (21 травня 21 червня)

У вівторок варто вирушати у відрядження. Найцікавіші пригоди трапляться у дорозі. Не відмовляйтеся від спілкування з малознайомими людьми. Спроба знайти свого партнера через службу знайомств буде вдалою.

Рак (22 червня 22 липня)

Дійте сміливо. Цього тижня вам вдасться більше ніж раніше. Заробітки зростають. Вдалими будуть покупки одягу і взуття. Посильте догляд за волоссям. Не варто його фарбувати. Розпочніть боротьбу із лупою.

Лев (23 липня 23 серпня)

Шануйте поради старшого покоління. Вони підкажуть, як краще діяти, аби досягти успіху. Прийде нове кохання. Не опустіть можливості розгледіти свою половинку у випадковому новому знайомому.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Усе добро, що зробите для інших, повернеться до вас сторицею. Робота приноситиме заробітки та задоволення. Той, хто проявить усі свої здібності і докладе зусиль, отримає від керівництва запрошення на кращу посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Короткочасні дощі, місцями грози: синоптики дали прогноз на 15 травня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Усі навколо говоритимуть різними мовами. Переконайтеся, що вас правильно почули і зрозуміли. Не позичайте гроші, навіть під розписку. Згодом доведеться через суд вибивати те, що належало вам.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Відкладіть переїзд від родини. Скоро доведеться повернутися у батьківський дім. Вдалий період для пошуку місця навчання. Знайдете заклад, де здобудете гарну освіту та надійних друзів.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не позичайте гроші та не вкладайте у ризиковані проекти. Їх буде важко повернути. Ваша здатність говорити праву людям в очі викличе різку реакцію у співрозмовників. Краще мовчіть, щоб не нарватися на неприємності.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Мало цікавитиметеся життям родини. Коханим це не подобатиметься. Не засмучуйте їх критикою. Уникайте сварок. Одягайте речі, які не сковують рухів. Самопочуття залежатиме від того, наскільки зручні одяг і взуття носите.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Це тиждень шансів. Не відмовляйтеся від планів через перепони. Доля даватиме їх для того, щоб застерегти і дати час добре все обдумати. Велику роль у вашому житті відіграють друзі. Вони зроблять набагато більше, ніж родичі.

Риби (21 лютого 20 березня)

Працюйте на перспективу. Відсидітися у тіні не вдасться. Від ваших рішень багато чого залежатиме. Дозвольте собі більше. Вдалими будуть купівля авто та нерухомості.

Астрологиня зробила приголомшливий любовний прогноз на травень та назвала знаки, які відчують себе справжніми щасливчиками.