Зеленський про Путіна: “У нього є мільйони людей, яких він кидає під танки”

Російський диктатор Володимир Путін через свою криваву війну проти України та бажання перебувати по посаді очільника РФ до останнього ізолював власну країну та загнав її в “глухий кут”.

Росія зараз є “аутсайдером” для всього цивілізованого світу. Про це президент Володимир Зеленський сказав італійським журналістам, передає Gazeta.ua.

За його словами, Путін “точно тепер далеко” від тієї Росії, у якої були зв’язки із цивілізованим світом.

“Сьогодні він ізольований. Своєю присутністю у Кремлі він ізолює людей, свою економіку, свою історію, свою мову. Все, що в них було накопичено, він стер. І стер наші відносини, тому що прийшов до нас зі своєю агресією, неспровокованою війною”, ‒ розповів Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни заговорили про ядерний удар

Він підкреслив, що Путін не зважає на цінність життя не тільки українців, але і російського народу. Це найбільше відчувають окупанти, які від початку вторгнення демотивовані. Адже знають, що Путін в будь-який момент може ними пожертвувати:

“У нього немає сильної армії. У нього є мільйони людей, яких він кидає під танки. І в нього було багато радянської техніки”, ‒ сказав Зеленський.

За його словами, нині в “успіх” Путіна вже не вірить навіть його власна країна та громадяни. Російський бізнес та його найближчі партнери зневірилися у Кремлі, а світ відмовляється від серйозної співпраці з агресором.

“Усе це впливає на велику кількість людей, і вони цього не хочуть, бо щодня в них складнощі. Це і є ізоляція”, ‒ додав президент.

Наполегливе бажання російського президента Володимира Путіна вибудувати пряму паралель між вторгненням РФ в Україну та радянсько-німецькою війною в рамках Другої світової позначається на становищі в РФ.

Росія поступово перетворюється на сталінський СРСР. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).