Українська авіація 10 разів вдарила по ворогу ‒ Генштаб

За добу авіація Сил оборони України завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки росіян.

Українські військові також завдали чотирьох авіаударів по ворожих зенітно-ракетних комплексах. Про це вранці 14 травня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряна тривога в Україні: на Тернопільщині двічі лунали вибухи, є поранені

Українські захисники також збили три ворожих розвідувальних БпЛА типу “Орлан-10”. Окрім того, знищили два розвідувальних дрони типу Zala, чотири баражуючих боєприпаси “Ланцет” та ще п’ять безпілотників невстановленого типу.

“Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили чотири райони зосередження живої сили, реактивну систему залпового вогню на вогневій позиції. А також два засоби протиповітряної оборони, два склади боєприпасів та стільки ж станцій радіоелектронної боротьби противника”, ‒ йдеться у повідомленні.

Українські воїни знищили командирів російських окупантів у селі Кліщіївка, що під Бахмутом. По ворогу нанесли вогневе ураження.

За 444 дні українські військові знищили 198 260 окупантів, 7307 броньованих машин ворога, 3751 танків, 294 гелікоптерів і 308 літаків.