У Зеленського прокоментували “авіапад” у Брянській області

Те, що зараз починається в Росії це ніщо інше як “контрСВО”.

І воно надалі буде тільки наростати. Про це в ефірі телемарафону сказав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Шойгу, Герасимов дайте снарядів”: мережа вибухнула мемами про “подвиги” ППО РФ у Брянській області

“Вони (росіяни Gazeta.ua) щиро вважають, що мали повне право атакувати нашу територію, а коли це починається у них, то вони питають: “А нас то за що?”, сказав радник.

Однак він пояснив, що за словами самих же росіян в них немає ніякої війни, отже, за словами Подоляка це просто починається “контрСВО”.

“То я скажу їм так: дивіться, у вас там немає ніякої війни, у вас там починається “контрСВО” і воно буде тільки збільшувати обсяги, і ви будете все більше вбивати одне одного”, сказав він.

13 травня в районі Клинців, що у Брянській області РФ місцеві жителі почули потужний вибух.

На відео зняли падіння військового гелікоптера. Офіційно російське агентство ТАСС повідомило, що вертоліт загорівся та розбився.

У місцевих пабліках пишуть, що перед вибухом в небі бачили російські гелікоптери Мі-8 та Мі-28Н. Припускають також, що гелікоптер могла збити російська ППО.

Пізніше місцеві Telegram-канали повідомили, що в селищі Сурецький Муравєй Клинцівського району впав другий Мі-8. Трохи згодом стало відомо, що над Брянською областю збили ще й два літака Су-34 та Су-35.