Російський удар по Хмельниччині: кількість постраждалих зросла вдвічі

Кількість постраждалих внаслідок російської атаки по Хмельницькому 13 травня зросла вдвічі. На цей час відомо про 21 поранену людину.

Двоє з них госпіталізовано, іншим надано медичну допомогу та переведено на амбулаторне лікування. Про це у Telegram повідомив виконувач обовязків голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, у населених пунктах поблизу епіцентру удару, потужними вибуховими хвилями пошкоджено цивільні об’єкти. Там вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміни руху поїздів через російський удар по Хмельниччині: що робити пасажирам

Пошкоджено також навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки. На місці атаки працюють спецслужби, проводиться оцінка нанесених збитків та відбувається попередня підготовка для відновлення пошкодженого майна.

“Ворог вважає, що такими ударами зможе нас залякати, але всі ми знаємо, що йому це не вдасться. Тому гуртуємось і не дамо йому шансу нас зламати. Разом до перемоги!” ‒ наголосив Тюрін.

У Хмельницькій області вранці 13 травня пролунали вибухи. Це підтвердили в обласній військовій адміністрації.

Цієї ночі тривога лунала по всій території України: спочатку в північних, південних та центральних областях, під ранок вона охопила західні регіони. Окупанти атакували Україну дронами.