“Залужний: що з ***лом у русні?” – найкращі меми тижня

Цього тижня Сили оборони відкинули російських окупантів, а Велика Британія повідомила про передачу Україні ракет великої дальності Storm Shadow.

Найбільше користувачі соціальних мереж відреагували на парад, який росіяни 9 травня провели у столиці країни-агресорки Москві. Це стало темою для мемів. Gazeta.ua зібрала для найцікавіше.

На Красну площу росіяни викотили танк часів Другої світової Т-34. Там були президент РФ Володимир Путін, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, президенти Казахстану, Таджикистану, Киргизстану, Узбекистану і прем’єр-міністр Вірменії. Все тривало близько 45 хв. Російські ЗМІ повідомили, що у параді взяли участь близько восьми тисяч осіб, що є мінімальною кількістю учасників із 2008 року.

Сили оборони відкинули окупантів на деяких напрямках, повідомив президент Володимир Зеленський.

Командувач Сухопутних військ Збройнил сил України Олександр Сирський розповів, що на Бахмутському напрямку ворог не зміг втримати натиск українських воїнів і відступив до двох кілометрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США оголосили нову військову допомогу Україні

Велика Британія передала Україні високоточні ракети великої дальності Storm Shadow.

Зеленський подякував прем’єр-міністру Ріші Сунаку за таку військову допомогу.

За 443 дні воїни знищили 3745 танків окупантів, 7295 броньованих машин ворога, 294 гелікоптера і 308 літаків. Вчора у тимчасово окупованому Криму впав російський вертоліт Мі-8, а в Луганську горіли склади пально-мастильних матеріалів і нафтобаза.

Минулого тижня користувачі мереж відреагували мемами на безпілотник, який летів над дахом в Кремлі.

Також присвячували меми річниці потоплення російського крейсера “Москва” у Чорному морі.