“Паніки немає” – російські воєнкори “тривожно” пишуть про численні українські атаки

Ворожі “воєнкори” і пропагандисти панікують і стверджують, що контрнаступ Збройних сил України розпочався.

За їхні словами, українська армія нібито наступає під Бахмутом, біля Майорська, який розташований недалеко від Горлівки, на Запорізькому напрямку і збирає сили біля Харкова, пише ТСН.

Загарбники обговорюють, що ЗСУ можуть захопити Бєлгород.

Тим часом у Бєлгороді “бавовна”.

Також ЗСУ мають успіхи біля Бахмута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я довго не розбиратимусь”: Залужний розповів про відлуння “совка” в ЗСУ

На думку війського злочинця Ігора Гіркіна-Стрєлкова, “завдання, які ЗСУ виконало і може далі виконати на вказаних ділянках суто тактичні”.

Тим часом Міністерство оборони РФ заявляє, що це все інформаційні вкиди і ніяких проривів немає.

“Україна сторона поки цю інформацію не коментує. Не виключено, що ми бачимо чергову інформаційну атаку ворога. Що задумали окупанти, дізнаємось згодом”, йдеться в пубікації.

ТСН і Gazeta.ua нагадують, що достовірну інформацію про перебіг бойових дій публікують лише українські офіційні особи: Верховний головнокомандувач, міністр оборони, головнокомандувач ЗСУ та їхні пресслужби. Закликаємо довіряти лише офіційним джерелам та дочекатися достовірної інформації.

Україна все робитиме для того, щоб перемогти у війні проти російської агресії вже цього року.

Водночас з контрнаступом доводиться дещо зачекати, поки деякі види озброєнь доправлять до України, президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю BBC та Eurovision News.

Український президент запевнив, що ЗСУ відженуть росіян якомога далі. Однак, визнав, що відновити повністю контроль над усіма територіями одразу може не вдатись.