Найстарша мати України прокоментувала погрози доньки-підлітка

Найстарша мати України, 78-річна Валентина Підвербна вперше прокоментувала звинувачення своєї 12-річної доньки Ганни-Марії.

Пенсіонерка висловила думку про те, що на її дитину хтось впливає, після чого вона, дівчинка, пише відповідні звинувачення. Жінка вважає звинувачення на свою адресу безпідставними та необгрунтованими, пише ТСН.

“Її змусили написати. Там сидять та вимагають, вона ж мала, нічого не розуміє. У мене є заздрісники та наклепники”, сказала Підвербна в коментарі телефоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папараці зробили перші фото новонародженої доньки 79-річного Роберта Де Ніро

Ганна-Марія оприлюднила новий пост, в якому вона звинуватила матір в тому, що вона хоче повернути її до пекла, тобто до неї.

“Чому я їй зовсім не потрібна? Тільки дитячі і субсидія. Скажу чесно у мене навіть не було нормальних днів народження. Процитую слова моєї матері: “Ми будемо святкувати твої дні народження тільки тоді, коли ти перестанеш косити очі. Або я куплю тобі ляльку тільки тоді, коли ти перестанеш косити очі. У мене вже не буде дитинства”, написала дівчинка.

Як виявилось, цими днями Ганна-Марія отримала в подарунок прикраси та планшет з приладом для малювання, про який мріяла, розповів заступник голови Чернігівської облради Дмитро Блауш, який відвідує дівчинку в лікарні.

Чернігівська пенсіонерка Валентина Підвербна народила доньку у віці 65 років та була на той час, 2011 року, найстаршою, у кого в Україні прийняли пологи. Свою доньку Підвербна народила після штучного запліднення, гроші на яке збирала, заощаджуючи з пенсії.

Після скарг дівчинку вилучили у матері та відправили до лікарні. Подальшу долю дитини повинен вирішити суд.

Наприкінці квітня цього року донька Підвербної звернулася до небайдужих людей, написавши в соцмережах зворушливий допис. Дівчинка повідомила, що її мати начебто завдає їй тілесних ушкоджень, ображає через вроджену косоокість та хоче довести до самогубства. Саме після цього до квартири Підвербних терміново приїхали представники влади та вилучили дитину.