Вбивці стильного інтер’єру: що псує дизайн

Статуетки, магніти, сувеніри

Надмірне декорування може зіпсувати будь-яку кімнату. Надто багато деталей та аксесуарів зменшують простір та створюють ефект переповнення. Час, коли в моді були витончені статуетки та різнобарвні сувеніри вичерпано. Сьогодні найкращим рішенням є мінімалізм у всьому. Тому, для приємних спогадів у вигляді магнітів та сувенірів найкраще придбати сервант або закритий стелаж. Купити шафу також стане гарним рішенням для компактного розташування додаткових речей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оформити кухню в японському стилі

Побутові засоби

Ніщо так не впадає в око, як різнобарвні пластикові ємкості, хімічні засоби та серветки посеред розкішного інтер’єру кухні. Вони здатні здешевити навіть якісний та продуманий до дрібниць ремонт. Саме тому радимо організувати спеціальне місце для зберігання побутових засобів: це може бути підвісна полиця, або окремо виділена секція кухонного гарнітура.

Все, що часто використовується і не сховане в ящики, варто перелити в спеціальні стильні дозатори, виконані в тон кольоротипу приміщення.

М’які іграшки

Діти давно виросли, а м’які іграшки так і лишились припадати пилом на шафі, дивані та інших меблях? Позбудьтеся їх. Адже такі предмети не тільки псують загальний вигляд кімнати, а й Ваше самопочуття та здоров’я. Тривалий час перебуваючи без використання та належного догляду, м’які іграшки стають осередком існування пилових кліщів, які здатні викликати алергічні реакції як в дорослих, так і в дітей.

Одяг та взуття

Охайність запорука гарного вигляду всього житлового простору. Тому, переступаючи поріг дому, перше, на що падає погляд – хаотично розставлене взуття та велика кількість верхнього одягу на гачках. Щоб уникнути безладу в передпокої, варто купити прихожу в комплекті з місткою шафою. Саме така конструкція дозволить приховати речі від сторонніх очей, створюючи комфорт і затишок в коридорі.

Для розташування взуття відмінно підійде спеціальна тумба з місткими адаптованими поличками. Естетика та зручність в одному виробі.

Отож, облаштовуючи будинок або квартиру, не забудьте потурбуватись про стиль, комфорт і відсутність “вбивць інтер’єру”. А за якісними меблями завітайте до інтернет-магазину Табуретка.юа!

Головним чинником вибору меблів для вітальні є функціональність. Перед початком меблювання, експерти рекомендують поділити приміщення на умовні зони. Дивани, крісла, пуфи та м’які меблі варто розміщувати у максимально освітленому просторі.