Повітряна атака на столицю: у КМВА повідомили про наслідки

У ніч проти 1 травня відбулася повітряна атака Києва.

Усі ракети та ворожі дрони у небі над столицею були збиті, повідомив у понеділок вранці начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у Telegram.

“Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку України. Другу поспіль за останні три дні. За попередньою інформацією обстріл ракетами був здійснений з літаків стратегічної авіації типу Ту-95мс. У столиці тривога тривала біля трьох годин. Рашисти вкотре атакували комплексно: одночасно крилатими ракетами та дронами. За попередньою інформацією, в повітряному просторі Києва силами нашої ППО усі ворожі ракети та БПЛА були знищені”, йдеться у повідомленні.

Жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано. Інформація перевіряється та доповнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетна атака на столицю: у КМВА повідомили про наслідки

“Дякуємо силам протиповітряної оборони за службу і захист Києва! Киянам і гостям столиці вкотре нагадую: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги”, додав Попко.

В більшості регіонів України і в Києві вночі, 1 травня, було оголошено повітряну тривогу. Керівник Офісу президента Андрій Єрмак закликав не ігнорувати її. О 04:53 на Київщині почала працювати ППО.

О 06:38 по Україні пішли відбої тривог.