Для кого початок травня принесе багато грошей і щасливих моментів – гороскоп на 1 травня

1 травня підводитиме зв’язок, інтернет і транспорт. Не намагайтеся будь-що досягти свого. Якщо щось не вдається, це краще відкласти на тиждень. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Триває непростий період, – говорить астрологиня. 5 травня відбудеться місячне затемнення. Протягом тижня зростатиме напруження у стосунках. Людям бракуватиме терпіння. Частіше траплятимуться помилки в роботі. Ламатимуться прилади. У понеділок відмовтеся від щільного графіку зайнятості. Швидко вирішувати робочі питання не вдасться. Дещо доведеться по кілька разів переробляти. Траплятимуться затримки в дорозі. Початок травня принесе багато грошей і щасливих моментів Левам, Терезам і Козерогам. Насолоджуйтеся моментами успіху і докладіть максимум зусиль, аби справи пішли краще. Бажано відмовитися від косметичних операцій та експериментів з красою. Користуйтеся перевіреними засобами догляду за волоссям і тілом. Не провокуйте алергійних реакцій”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Ви охоче складатимете плани на майбутнє. Не забувайте узгодити їх з коханими. Цікавтеся успіхами дітей. Ваша підтримка допоможе їм почуватися упевнено.

Телець (21 квітня 20 травня)

У супермаркет вирушайте зі списком продуктів. Тоді не накупите багато зайвого. Кохані скупо демонструватимуть свої почуття. Не намагайтеся знайти їм заміну в соцмережах. Кращої половинки зараз не знайти.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Вас спробують переманити до себе конкуренти. Заробітну плату обіцятимуть велику, але для цього вам доведеться пожертвувати усім вільним часом.

Рак (22 червня 22 липня)

Перед місячним затемненням зумієте позбутися шкідливих звичок. Легко буде кинути пити та палити. Друзі здаватимуться надто нав’язливими. Перш ніж захочете відштовхнути їх від себе, поцікавтеся, чому саме зараз вони шукають вашої підтримки та розради.

Лев (23 липня 23 серпня)

Набридне економити й відмовляти собі в усьому. Почнете шукати роботу за кордоном. Від поїздки на заробітки відмовлятимуть друзі. Уникайте судів і поділу спадку, бо навряд чи вийдете переможцем із суперечки. Перегляньте раціон. Споживайте більше зелені.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не гайте час на суперечки. Вислуховуйте співрозмовника. Довіряйте не словам, а вчинкам. Вдалий час для пошуку репетитора. Гарний наставник допоможе розкрити ваші здібності і легко оволодіти новою професією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших фінансовий гороскоп на травень

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Стаєте надто сентиментальні. Братимете близько до серця будь-які новини. Цього тижня важливу роль у житті відіграватимуть жінки. Прислухайтеся до подруг і мам.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Не варто давати поради, особливо якщо вас про це ніхто не просить. Відкладіть придбання житла. Критично ставтеся до реклами забудовників. За гарною картинкою ховатимуться майстри низького ґатунку. Звертайтеся до послуг досвідчених майстрів.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Вдалий час, аби підбирати нову косметику. Не варто робити пірсинг та татуювання. Шалені ідеї приходитимуть до вас уві сні. Не лінуйтеся записати їх, коли прикинетеся, аби не забути.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Мало що вдасться, бо ви не готові слухати й чекати. Повірте, все, про що мрієте, вже у ваших руках. Не піддавайтеся на вмовляння, бо помилитеся. Не спокушайтеся на дешеві пропозиції. Торгуйтеся й домовляйтеся про оплату частинам.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Все змінюватиметься дуже швидко. Встояти зуміють тільки відважні і ті, хто готовий починати все з нуля. Не перевантажуйте початок тижня планами й обов’язками. Орендувати нове житло краще на вихідних, купувати автомобіль наступного тижня.

Риби (21 лютого 20 березня)

Зустрічатимуться люди із золотими руками. Запрошуйте додому майстрів. Вони зроблять оселю затишною й красивою. Прибутковою буде друга половина тижня. Вкладайте кошти у саморозвиток.

Протягом тижня з 1 по 7 травня знадобиться вміння викручуватися, щоб залишитися наплаву. Астрологиня розповіла, коли закінчиться коридор затемнень і чиї справи підуть угору.