Коли закінчиться коридор затемнень і чиї справи підуть угору – гороскоп на 1-7 травня

Протягом тижня з 1 по 7 травня знадобиться вміння викручуватися, щоб залишитися наплаву. Шукайте нові можливості реалізувати себе. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Не бійтеся проблем, бо з усім впораєтеся успішно, – говорить астрологиня. Якщо зумієте вистояти зараз, наступні виклики долі здадуться для вас легкими. Не треба брати іпотеку, купувати одяг чи техніку у кредит. Багато грошей і щасливих моментів початок травня принесе Тельцям, Скорпіонам, Терезам і Водоліям. Уникайте сварок з друзями. Не критикуйте їхніх коханих. 5 травня відбудеться місячне затемнення, яким закінчиться коридор затемнень. Відмовтеся від алкоголю. Вразливою стає печінка”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Шануйте друзів і зовсім незнайомих людей. Пам’ятайте: те, що зробите не по-людськи, згодом відгукнеться. Зберігайте порядність і відчуття реальності. Не варто робити висновки про розумові здібності людини. Легко буде схибити

Телець (21 квітня 20 травня)

Доля усміхнеться сміливим і чесним. Фінансова ситуація потішить. Грошей буде вдосталь. У середу варто братися на справи, які відкладали роками. Важче піде навчання. Підводитиме пам’ять.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Купувати одяг і взуття краще у вихідні. Не балуйте себе солодощами. Швидко набиратиметься зайва вага. Не спокушайтеся на пропозиції з працевлаштування. Змінювати роботу поки не варто.

Рак (22 червня 22 липня)

Не змінюйте друзів. Будьте вірні тим, хто з вами пліч-о-пліч ще зі студентських років. Успіхами потішать молодші родичі. Радітимете за дітей, внуків, племінників. Уникайте довгих сімейних застіль. Не вживайте спиртного.

Лев (23 липня 23 серпня)

Близькі пожертвують власними інтересами, щоб догодити вам. Цінуйте це. Не провокуйте конфліктів у домі. Пам’ятайте, рідні теж мають право на особистий простір.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Від роботи вас відволікатимуть надокучливі співрозмовники. Уникайте тривалих перекурів, бо марно згаєте багато часу. Найкраще справи підуть у вівторок і суботу. Не проводьте операції з нерухомістю. Переплатите.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Травень розпочнеться в Україні заморозками: прогноз на завтра

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Залишайтеся пунктуальними. Не спізнюйтеся на зустріч з колегами. Вдасться підвищити заробітки. Вигідно вкласти кошти зараз зумієте у сільськогосподарську техніку. Купуйте мотоблоки, сівалки та газонокосарки.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Не сподівайтеся на інших. Ви зараз мудріші за тих, від кого весь час чекаєте порад. Маєте достатньо сил і натхнення. Справи ідуть угору. Більше часу присвятіть навчанню дітей. Це підвищить їхню успішність перед канікулами.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Життя подарує вам незабутню зустріч. Не ігноруйте знайомство з жінкою чи чоловіком, які мають дітей від першого шлюбу.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Вас переслідує успіх. Це прибутковий час. Легко буде знайти роботу й освоїтися в новому колективі. Не зволікайте із прийняттям рішення.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Відчуєте себе на коні. Зараз ви здатні щось змінити. Не бійтеся здатися смішним. Відкиньте усе зайве. Зосередьтеся на роботі, яка приносить стабільні заробітки.

Риби (21 лютого 20 березня)

У ваше життя прийде справжнє кохання. Особливими будуть вихідні. Зробіть щось для того, щоб щасливими себе відчули діти. Ваша увага їм потрібна більше за подарунки.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскопом на травень. До її порад варто прислухатися кожному, хто хоче розбагатіти.