В Умані прощаються із загиблими внаслідок ракетного удару дітьми

В Умані з 30 квітня по 1 травня прощатимуться із загиблими внаслідок ракетного удару по житловому будинку дітьми.

Унаслідок ракетного удару по багатоповерхівці в Умані загинули 23 людини, серед них шестеро дітей. З ними відбудуться церемонії прощання. Про це повідомили у групі “Їх убила Росія”, пише “Суспільне”.

Ульяна Тройчук

8-річна Ульяна Тройчук (2014 р.н.) загинула з татом Романом, його дружиною Антоніною та бабусею. Прощання з дівчинкою відбудеться 30 квітня о 13:00 в с. Аполянка Черкаської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Умані закінчилась рятувальна операція: які результати

Софія Шульга та Кирило Писарєв

11-річна Софія Шульга, 2011 р.н., учениця шостого класу Уманської гімназії №5 та її брат 17-річний Кирило Писарєв, 2005 р.н., учень 11 класу Уманського ліцею №1. Сім’я кілька років тому намагалась втекти від війни з Луганщини. Залишились мама, тато та молодший братик.

Прощання з Кирилом і Софійкою відбудеться 30 квітня о 15:00 в Умані, Храм Пресвятої Богородиці “Скоропослушниця”, мікрорайон ДОСи.

Іван Одайський

Півторарічний Іван Одайський загинув з 28-річною мамою Альоною Одайською. Прощання з ними відбудеться 1 травня о 11:00 годині у селі Городецьке, вул. Сонячна, 6.

Олексій та Аліна Лисаки

16-річний Олексій Лисак та його сестричка Аліна загинули з мамою Ірою, бабусею та тіткою. Про поховання інформація оновлюється.

У Telegram-каналі “Погляд Приходька” вже з’явилося перше відео з прощання.

У ніч проти 28 квітня Україна перебувала під масованим обстрілом російських окупантів.

В Умані на Черкащині зафіксували два влучання російських крилатих ракет у багатоповерховий житловий будинок та складські споруди.

Унаслідок ракетного удару по багатоповерхівці загинули 23 людини, серед них шестеро дітей

У небі над Україною Сили оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555.

Також два ворожі дрони оперативно-тактичного рівня. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний в Telegram.