Україна та компанія Baykar підписали нові угоди про співробітництво

Україна та турецька компанія Baykar, яка є виробником безпілотників Bayraktar, підписали нові угоди про співробітництво.

Було підписано три нових контракти. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У іранських дронах Shahed знайшли німецьку технологію

“Вчора відпрацював день в Туреччині на міжнародній виставці авіаційної техніки “Teknofest 2023″. Багато зустрічей одна мета пошук шляхів посилення українського ОПК”, зазначив міністр.

Камишін заявив, що Україна уклала з турецькою компанією Baykar три нові угоди.

“Є важливий результат три нові угоди з турецьким виробником Baykar для українських виробників. Деталі ясне діло не розкажу, та запевняю, ці контракти дають нашій країні експортну виручку і зброю нового покоління”, повідомив він.

Українські безпілотники можуть долати великі відстані.

Наші дрони здатні долетіти як до столиці країни-агресора РФ Москви, так і далі вглиб території противника. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтервʼю NV.

Буданов не став уточнювати, як саме Україна знищуватиме певні обʼєкти в Москві за допомогою БПЛА, оскільки це б розкрило певні плани й для ворога.