В армії РФ почастішали випадки колективної відмови від участі у бойових діях

В районі Мар’їнки в підрозділах російських окупаційних військ почастішали випадки колективної відмови від участі у бойових діях.

Встановлено, що основними чинниками, які на це впливають є великі втрати в живій силі, несвоєчасне забезпечення окупантів боєприпасами, відсутність у достатній кількості засобів індивідуального захисту та примус військовослужбовців ЗС РФ до ведення штурмових дій без підтримки важкої техніки та артилерії. Про це 29 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський висловився про F-16 і контрнаступ без літаків

Також повідомляється, що російські окупанти посилили контррозвідувальний та поліцейський режим на тимчасово окупованій території Керченського півострова АР Крим.

“Так, з 26 квітня, окупанти збільшили кількість патрулів, на дорогах місцевого значення підсилили пости поліції співробітниками ФСБ РФ, які здійснюють вибіркові перевірки цивільного населення, зокрема перевіряють мобільні телефони та наявність російського паспорта”, йдеться у повідомленні.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, “гарячі ночі” окупантам влаштовують спецпризначенці СБУ. З початку квітня бійці Центру спецоперацій “А” СБУ з підрозділу “Білий вовк” знищили 21 ціль, інформує пресслужба СБУ.

Серед них: чотири танки Т-90 і Т-72, 9 БМП і один БТР, три опорні пункти противника, також інший військовий транспорт: МТБЛ, “Урал” тощо.