Пожежа у Севастополі ‒ кара Божа за Умань: у ГУР відреагували на події в Криму

Внаслідок вибуху та пожежі на нафтобазі окупантів у Севастополі 29 квітня знищено понад 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною ємністю 40 тисяч тонн.

Вони були призначені для Чорноморського флоту держави-агресора Росії. Про це у коментарі РБК-Україна сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в Севастополі: окупанти заявили про масштабну атаку дронів

“Бавовна” у Севастополі ‒ Божа кара, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п’ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд з військовими об’єктами та об’єктами, що забезпечують армію агресора”, ‒ наголосив Юсов.

За його словами, Україні відомо про масштаби розкрадання як на ураженій 29 квітня нафтобазі у Севастополі, так і на інших подібних кримських об’єктах. Юсов підкреслив, що ці факти розширюють можливості Сил безпеки та оборони України.

У тимчасово окупованому Севастополі триває пожежа на нафтобазі. Над містом видно густий чорний дим. У місцевих пабліках публікують фото та відео масштабної пожежі.

Окупаційна влада Севастополя заявила, що не евакуюватиме людей з району, де горить нафтобаза.