Дощі, грози та поривчастий вітер: які ще сюрпризи готує погода

29 квітня в Україні буде мінлива весняна погода, подекуди із дощами та грозами.

У західних, більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях фіксували нічні заморозки, повідомили в Українському гідрометцентрі.

У східній та південно-східній частині вночі пройшли помірні, а у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях місцями значні дощі. Подекуди грози. Удень очікується також невеликий дощ. Температура вдень коливатиметься у межах +12…17°С. Вранці на Донеччині та Луганщині місцями туман.

На решті території без опадів, температура вдень становитиме +10…15°С. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, у західних областях: південно-східний, 5-10 м/с, у більшості південних, центральних, Харківській та Сумській областях місцями пориви 15-20 м/с. На високогір’ї Карпат без опадів.

У Києві мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний , 5-10 м/с. По області температура вдень буде +10…15°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечна аномалія: на Львівщині з-під землі вирвалися гейзери

В столиці вночі були заморозки у межах 0…-2°С, температура вдень становитиме +13…15°С.

У високогір’ї Карпат, де ще позавчора вирувала хуртовина, негода вгамувалася, але вдарив сильний мороз. На горі Піп Іван Чорногірський ясно та невелика хмарність. У горах дме сильний північно-західний вітер зі швидкістю 10-11 м/с. Температура знизилася до -11°С.