Розпочинається ваш зоряний час – для кого останні вихідні квітня будуть найбільш вдалими

29-30 квітня не довіряйте нікому свої секрети. Поруч будуть люди, які використають це на свою користь. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Триває сезон затемнень і ретроградного Меркурія, – говорить астрологиня. Ці дні принесуть багато непередбачуваних подій. Тому не варто складати планів на вікенд. Довіртеся випадку. Робіть те, до чого лежить душа. Приділіть більше уваги догляду за оселею і присадибною ділянкою. Повикидайте сміття. Радо зустрічайте випадкових гостей у домі. Допомагайте людям у скруті. Похід до перукарні краще скасувати. Нова зачіска навряд чи буде вдалою. Зміна кольору волосся не личитиме вам. Не вельми вдалими є ці дні й для закоханих. Дрібні непорозуміння зіпсують романтичний вечір. Відкладіть пошуки своєї пари до кращих часів. У житті Тельців і Дів, Козерогів і Скорпіонів розпочинається зоряний період. Ви маєте усі шанси досягти своєї мети”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Велику силу матиме слово як сказане, так і написане. Вчасно промовлений комплімент стане початком яскравих стосунків. Правильно оформлені папери вирішуватимуть долю спадку та подальшого ведення бізнесу.

Телець (21 квітня 20 травня)

Не випробовуйте терпіння оточуючих. Легко відпускайте образи і бажання помститися. Не купуйте секонд-хенд. Заб’єте шафу непотребом, а одягти не буде що. Даремно витратите гроші.

Близнюки (21 травня 21 червня)

З’явиться бажання опустити руки. Не втрачайте оптимізму. Переступіть через неприємності і рухайтеся далі. У неділю справи покращаться.

Рак (22 червня 22 липня)

Готуйте улюблені страви. Робота на кухні допоможе вам перезарядити емоції. Відпускайте смуток і злість. У кожну страву вкладайте свій секретний інгредієнт. Лише ви знаєте, якими спеціями краще підкреслити той чи інший смак.

Лев (23 липня 23 серпня)

Вдалий час, аби висаджувати розсаду. Праця на свіжому повітрі зніме напругу та згуртує родину. Не балуйте своє тіло. Зараз не варто багато їсти і спати. Потрібна розумна дієта і фізичні навантаження.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не хваліться своїми перемогами, не довіряйте секрети випадковим знайомим. Заради вигоди вони підставлять та використають. Це день небезпечних знайомств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому травень допоможе змінити життя на краще любовний прогноз

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Досить хвилюватися через непорозуміння з дітьми. Опануйте себе. Не драматизуйте. Вихід знайдете несподівано. Якщо плануєте оновити гардероб, віддайте перевагу світлим тонам.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

На роботі заговорять про підвищення зарплатні. Не поспішайте планувати покупки та витрачати заощадження. Обіцятимуть одне, а платитимуть, як і раніше. У неділю прийміть запрошення на побачення.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Настає один із найкращих періодів у році. Будете цікавитися усім, що відбувається навколо. Не соромтеся просити про пораду. У вашому серці з’явиться місце для нових почуттів. Готуйтеся до зустрічей і знайомств.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Не шукайте причини, аби зателефонувати коханим. Ваша підтримка додаватиме сили. Освідчуйтеся коханим, захоплюйтеся їхніми здобутками. Своїми талантами дивуватимуть діти.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не відмовляйтеся від понаднормової роботи. За неї гарно заплатять. Частину домашніх обов’язків перекладіть на близьких. Нехай діти вигуляють собаку, а партнер наведе лад на кухні. Ви зараз маєте більше часу присвятити роботі. Вашими професійними здібностями захоплюються близькі.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не прогавте ранок суботи. Це найкращий час, аби запустити щось у роботу. Справа вдаватиметься швидко і легко. Обставляйте меблями та оснащуйте технікою свою оселю. У неділю зберіть дітей та батьків за обіднім столом.

Тиждень з 24 по 30 квітня час відкриттів і гарних новин. Нарешті відбудеться те, на що кожен із нас сподівався. Астрологиня розповіла, яким знакам усміхнеться успіх.