Дантес оригінально привітав Кацуріну з днем народження

Український шоумен 34-річний Володимир Дантес поділився сонячною світлиною з бізнесвумен Дашею Кацуріною, якій сьогодні виповнилося 28 років.

28 квітня у Instagram ведучий та музикант розмістив рідкісний знімок, на якому ніжно обіймає кохану. Він також привітав обраницю зі святом.

“Дашо, з днем народження. У нас майже немає спільних фото. Це селфі зроблене влітку, коли ти поїхала зі мною вперше на концерт. І як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємося. Але в цьому і є якась наша особливість. У нас немає на це часу. Ми намагаємось насолодитися одне одним і прожити ці хвилини якомога якісніше. Я тебе сильно кохаю. P.S. Бажаю спільних фото зі мною”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва показала, що Кацурін подарував їй на 33-річчя

Розлучення співачки Наді Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Згодом Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Міша Кацурін закохалися одне в одного, тому вирішили розлучитися з партнерами. Тепер Надя і Міша розвивають щасливі стосунки. А колишня Кацуріна Даша зустрічається з Дантесом.

Дорофєєва та її новий бойфренд, ресторатор та музикант Міша Кацурін показали, як разом проводять час на вихідних. Закохані вирішили провести час у творчій атмосфері та разом створити витвір мистецтва. У Instagtram Дорофєєва поділилася кадрами, на яких вони із Кацуріним намалювали спільну картину.

А у середу 33-річна Надя Дорофєєва потішила фанатів звабливими фото у прозорій білизні.