“Процес неприємний” – Білозір вперше прокоментувала розлучення з чоловіком

Народна артистка України Оксана Білозір прокоментувала розлучення з музикантом Романом Недзельським, який нині служить у лавах Збройних сил України.

Заявила, що з чоловіком не живе 10 років. Свою версію подій Білозір виклала у коментарі Obozrevatel.

“Почнемо з того, що тут ніякої сенсації немає. Тому що вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом”, сказала співачка.

Вона заявила, що інтерв’юєр вирвав слова її колишнього чоловіка із контексту.

“Я живу в орендованому будинку. Щоправда, всі ці роки я жила разом з його мамою і з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі”, сказала артистка.

Недзельський зазначав, що був проти розлучення, але через перебування на фронті не мав змогу навіть на суд приїхати.

“Роман прекрасно знав (про розлучення. Gazeta.ua), і ми з ним це обговорювали. Нас розлучали десь два чи три місяці. Звичайно, сам процес неприємний. І війна тут ні до чого. Це вже все було давно. Це розкрутили, зробили несподіванку. Мені просто було смішно з цього”, додала Білозір.

Також Недзельський казав, ніби не спілкується з ексдружиною. Але Білозір стверджує інакше.

“Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, внуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки це наше приватне і наше особисте”, сказала виконавиця.

Офіційно Оксана Білозір розійшлася з чоловіком наприкінці листопада 2022 року. На загал про це стало відомо лише кілька днів тому. Після інтерв’ю Романа Недзельського. Білозір перебувала у шлюбі з Недзельським від 2003 року, тобто майже 20 років. І саме співачка стала ініціатором офіційного розриву.

Білозір має двох синів. Андрій народився в шлюбі з народним артистом України, співаком і композитором Ігорем Білозіром. Чоловік помер в лікарні після того, як його побили у львівському кафе 8 травня 2000 року. Від Недзельського у виконавиці син Ярослав.