Під Києвом уламки ракети впали на багатоповерхівку

В Українці на Київщині в ніч на 28 квітня уламки ракети впали на багатоповерхівку.

Унаслідок цього постраждала дитина. Дівчинку доправили у лікарню “Охматдит”, повідомив голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у Facebook.

Він уточнив, що сили протиповітряної оборони знищили всі ворожі цілі над областю. Ракетна небезпека тривала більш ніж 2 год. “Прильотів” не було.

“Внаслідок падіння уламків російської ракети пошкоджено квартири на п’ятому та шостому поверсі. Пожежу вдалося локалізувати о 5:30”, додав Кравченко.

На місці події працюють всі екстрені служби. Людям надається необхідна допомога, запевнив голова ОВА.

У ніч на 28 квітня Україна перебувала під масованим обстрілом російських окупантів. Повітряну тривогу оголошували у всіх областях та столиці.

21 з 23 крилатих ракет X-101/X-555 і два безпілотника знищили над Україною під час нічної атаки сили ППО, повідомили в Повітряних силах.

В районі повітряного простору Києва було знищено 11 крилатих ракет та два БПЛА. Внаслідок падіння уламків, в Оболонському районі столиці перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожнє покриття, за даними ОВА.

Найтрагічнішою ця атака РФ стала для Дніпра та Умані в Черкаські області. В Умані ракети влучили у багатоквартирний будинок. Відомо про трьох загиблих і вісьмох травмованих.

Внаслідок ракетного удару по приватному будинку в Дніпрі загинули 2-річна дівчинка та 31-річна жінка, троє людей отримали поранення.