Показали наслідки смертельної атаки РФ на Дніпро

Рано вранці Росія здійснила масовану атаку на Дніпропетровщину.

Унаслідок ворожого обстрілу росіянами міста Дніпро загинули 2-річна дівчинка та 31-річна жінка, повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram. Ще троє людей травмовані.

“Жахливий початок дня для області. Військові з повітряного командування “Схід” збили сім крилатих ракет. Проте є негативні наслідки. У Дніпрі зруйнований приватний будинок. 58-річного чоловіка та 57-річну жінку у стані середньої тяжкості доправили до лікарні. 31-річна жінка лікуватимуться амбулаторно. У місті вороже залізяччя зруйнувало й будівлю приватного підприємства. Там виникла пожежа. Її вже загасили”, написав посадовець.

Вогнеборці досі працюють на іншому об’єкті, який понівечено через ворожу атаку. Горить будівельна база. Полум’я охопило 400 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетна атака на столицю: у КМВА повідомили про наслідки

“На цю хвилину вогонь вдалося локалізувати. Постраждала 70-річна жінка. Лікарі надали їй допомогу, від пережитого оговтуватиметься вдома. Не минулося й без артилерійського удару. Вночі агресор обстріляв Червоногригорівську громаду Нікопольського району. Ніхто не постраждав. Наслідки уточнюються”, додав Лисак.

Окупанти сьогодні вночі, 28 квітня, завдали масованого ракетного удару по Україні.

В Умані Черкаської області російська ракета влучила у житловий будинок, постраждали п’ятеро осіб, їх доставили у лікарню.

У місті Українка двоє травмованих. На місцях влучань працюють рятувальники та поліцейські.