Залужний назвав кількість випущених та збитих ракет цієї ночі

У небі над Україною Сили оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555.

Також два ворожі дрони оперативно-тактичного рівня. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний в Telegram.

Окупанти атакували Україну із літаків стратегічної авіації Ту-95 району Каспійського моря. Сталося це близько 4:00, зазначив генерал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза не минула: Генштаб попередив українців про нову небезпеку

“Цілі знищено у зонах відповідальності повітряного командування “Центр”, повітряного командування “Схід” та повітряного командування “Південь”, написав Залужний.

У ніч на 28 квітня Україна перебувала під масованим обстрілом російських окупантів. Повітряну тривогу оголошували у всіх областях та столиці.

В Умані на Черкащині зафіксували два влучання російських крилатих ракет у багатоповерховий житловий будинок та складські споруди. Відомо на зараз про трьох загиблих та вісьмох поранених потерпілих, за даними ОВА.

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що внаслідок атаки РФ загинула молода жінка та її 3-річна дитина.

В районі повітряного простору Києва було знищено 11 крилатих ракет та два БПЛА. Внаслідок падіння уламків, в Оболонському районі столиці перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожнє покриття, за даними ОВА.