Ракетна атака на столицю: у КМВА повідомили про наслідки

Після паузи тривалістю 51 день російські окупанти у ніч проти 28 квітня завдали чергового масованого ракетного удару по Києву.

У небі над столицею знищили 11 ворожих ракет, повідомив у п’ятницю вранці начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у Telegram.

“За уточненою інформацією, обстріл ворог здійснив із літаків стратегічної авіації. У районі повітряного простору Києва знищили 11 крилатих ракет. Крім ракет, збили також два бойових дрони (тип безпілотників встановлюють)”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза не минула: Генштаб попередив українців про нову небезпеку

Унаслідок падіння уламків в Оболонському районі столиці пошкоджено локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожнє покриття. Жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури попередньо не зафіксовано.

“Інформація перевіряється і уточнюється. Дякую силам протиповітряної оборони за службу і захист Києва! Ще раз звертаюся до киян і буду повторювати ці слова постійно: не нехтуйте сигналами повітряноі тривоги! Бережіть себе і близьких”, додав Попко.

Окупанти сьогодні вночі, 28 квітня, завдали масованого ракетного удару по Україні.

Під час нічного обстрілу російськими окупантами міста Дніпро загинули молода жінка і 3-річна дитина.

В Умані Черкаської області російська ракета влучила у житловий будинок, постраждали п’ятеро осіб, їх доставили у лікарню.