Подоляк спрогнозував долю “різника Маріуполя”

Звільнення з посади заступника міністра оборони РФ генерал-полковника Михайла Мізінцева є абсолютно звичайною новиною для Росії.

Його ще називають “маріупольським м’ясником”, сказав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк, передає “24 канал”.

Паралельно з Мізінцевим пішов і військовий, який займався постачанням танків для південного військового округу Росії. Це тому, що там крали двигуни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військове командування РФ переконує Путіна перейти до оборони

“Мізінцев не “м’ясник”. Він боягузлива особа, яка може лише зі свого бункера влаштовувати різанини серед населення інших держав. Нам треба всіх їх зафіксувати на лавці підсудних обов’язково. Жорстко їх туди “впечатати”. Вони мають відчути все. Вони мають достатньо жорстко, фізично страждати від юридичного процесу. І родина оцього Мізінцева. До речі, періодично розслідування є в ЗМІ, що родини цих Мізінцевих сьогодні спокійно по бутікам Відня та Монако ходять”, зазначив Подоляк.

Радник наголосив, що санкції мають стосуватися і членів родин воєнних злочинців.

Військове командування РФ відправило у відставку заступника міністра оборони, генерал-полковника Михайла Мізінцева, відомого також як “м’ясник Маріуполя”.

Причини звільнення Мізінцева наразі невідомі. Офіційно цю інформацію не підтверджено.