Чиновниця МОЗ потрапила у скандал через ремейк пісні “Фортеця Бахмут”

Чиновниця МОЗ із команди Раїси Богатирьової Інна Солодка знялася у кліпі-рімейку групи “Антитіла” “Фортеця Бахмут”.

Її звинуватили у показусі та порадили направити свою енергію на реальну допомогу тим, хто захищає Бахмут та постраждав там. Про це журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва розповіла на своїй сторінці у Facebook.

“Вдягнула піксель, шепоче щось у подобу рації. На цю творчість можна було би глянути, якби не одне але Бахмут зараз, як рана що не загоїться ніколи, для тисяч українських родин”, написала вона.

Журналістка вважає, що чиновниця МОЗ могла б використати свою енергію в більш корисне русло ніж мімікрію.

“Особливо після низки історій, як брак рацій ставав фатальним”, пише журналістка.

Вона додала, що нещодавно до неї звернулася дружина пораненого в Бахмуті бійця чоловік втратив кисті рук та око.

Данилюк-Ярмолаєва запропонувала Солодкій допомогти його сім’ї дістати чи купити протези.

Відео з назвою “Інна Sweety Антитіла” “Фортеця Бахмут” опублікували на Youtube 26 квітня. Після розголосу клип видалили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піднімають дух та прославляють воїнів: 12 пісень про війну, які стали хітами

Згодом соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя у відеозверненні розповів, що 1,5 місяця тому Інна Солодка зверталася до гурту з проханням дати фонограму пісні “Фортеця Бахмут”.

Як пояснив співак, вона хотіла зробити “особисте, інтимне привітання для свого коханого, який на той момент був на фронті”.

“Антитіла звичайно надали фонограму. Більше того, я записав слова підтримки цьому чоловікові”, сказав Тарас Тополя.

Він додав, що гурт не має ніякого відношення до відеоролику Інни Солодкої, а результат робота її креативної команди.

Також, Тарас Тополя зауважив, що ролик з’явився на Youtube-каналі, створеному 6 днів тому, на якому було розміщене лише одне відео.

“Це взяли брудну білизну хтось вкрав це відео, залив в інтернет і обсмаковує, обнюховує цю брудну білизну. Можливо люди не знають що це відео приватне”, додав фронтмен гурту.

А також запевнив, що авторка відео самостійно не публікувала його у мережі.

У відповідь на розповсюдження відео, Інна Солодка підтвердила, що “відео було присвячено близькій людині, в його день народження”.

“Наразі він разом зі своїми побратимами, ще з січня боронить Фортецю Бахмут та з перших днів повномасштабної війни захищає нашу країну від російських загарбників. Тому, саме цей трек було обрано не випадково”, зазначила держсекретарка.

Учасники гурту “Антитіла” презентували відеокліп на пісню “Фортеця Бахмут”, присвячену Збройним силам і українському народу, який чинить шалений опір російським окупантам.

У кліпі справжні військові й реальна робота української артилерії по ворожих цілях у найгарячішій точці місті Бахмут на Донеччині.

У кліпі реальні влучання по реальних ворожих цілях (скупчення техніки, БК ворога) з потужної гармати, яку надали партнери музикантів, М777, в народі “Три Топори”