“У мене це не вперше” – окупант у подробицях розповів як страчуватиме полоненого

Російські окупанти не приховують, що страчують українських військовополонених після допитів.

Захисникам України перерізають горло або стріляють у голову. Про це свідчить нова перехоплена телефонна розмова. Запис оприлюднила Служба безпеки України у Facebook 27 квітня.

За даними СБУ, окупант, який перебуває на східному фронті, спілкується зі знайомою. І розповідає їй про злочин, який вчинить після розмови з нею.

“Людину треба трохи зарізати. Але у мене це не вперше. Мені пох*й”, сказав окупант.

Співрозмовниця не одразу вірить у правдивість слів загарбника.

“Я поки що не зрозуміла. Угараєш чи що? Мені як спати лягати, Жень”, сказала жінка.

Після цього кат “пояснює”, чому вчиняє воєнні злочини щодо українських полонених.

“Люди, які військовополонені… їх нам немає сенсу тримати. Ну, тому що всю інформацію з них випитуємо. Далі немає сенсу тримати. Ось їх треба утилізувати”, сказав окупант.
Далі він у подробицях розповідає, як перерізає людині горло. І уточнює, що в нього таких випадків вистачає і робити це “доводиться” вночі.

СБУ встановила особу ката. Як зазначається, чоловік на аудіо Сучко Євген Юрійович з Новгородської області Росії, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року.Відтоді він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.

“СБУ працює, аби цей Сучко та кожен воєнний злочинець з РФ поніс заслужене покарання за свої звірства. Українська спецслужба розслідує понад 35 тисяч кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни”, підсумували в повідомленні.

Обережно, почуте може шокувати

Доповнюється…