Росія випустила п’ять ракет по Дружківці: показали наслідки

Російські загарбники минулої доби завдали п’ятьох ракетних ударів по Дружківці.

Там пошкоджено п’ять приватних будинків і школу, обійшлося без жертв. Про це у Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Ворог також тричі обстріляв з артилерії Пречистівку і двічі з “Градів” вдарив по Новоукраїнці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ з повітря та землі обстріляла Запорізьку область, є жертви

“Одна людина поранена і 10 будинків пошкоджено у Веселому Гаю Курахівської громади. Регулярні обстріли відбувалися у Мар’їнці та Красногорівці. Авдіївка вночі зазнала обстрілу з “Градів”, а на ранок ‒авіаракетного удару”, ‒ зазначив Кириленко.

Одна людина загинула на Горлівському напрямку та одна поранена у Костянтинівці. У місті пошкоджені сім приватних будинків і три багатоповерхівки. У Торецькій громаді також пошкоджено дев’ять будинків та інфраструктурний об’єкт. Зафіксовано обстріли у Часовоярській та Соледарській громадах.

На Лисичанському напрямку одна людина загинула у Званівці, у селі пошкоджено три будинки. У Ямполі Лиманської громади поранена одна людина і пошкоджено вісім будинків.

Загалом за добу росіяни вбили трьох жителів Донеччини, поранили ще чотирьох людей.

Російські загарбники продовжують обстрілювати українські позиції та населені пункти на всіх ділянках фронту. Про це вранці 27 квітня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

У ніч на 27 квітня Росія з акваторії Чорного моря обстріляла Миколаїв чотирма ракетами “Калібр”. Відомо про одного загиблого і 23 поранених, серед яких дитина.