Українська авіація вдарила по окупантах: Генштаб повідомив про ситуацію на головних напрямках фронту

Минулої доби російські загарбники завдали сімох ракетних та 39 авіаційних ударів по Україні.

Здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та критичній інфраструктурі населених пунктів. Про це вранці 27 квітня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

“Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, ‒ йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди росіяни стріляли минулої доби: новини від Генштабу

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділами сил оборони України протягом минулої доби було відбито 54 атаки противника на цих ділянках фронту. Найзапекліші бої надалі тривають за Бахмут та Мар’їнку.

“Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів. Також, знищено шість ворожих безпілотних літальних апаратів. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два засоби протиповітряної оборони та ще два важливих військових об’єкта противника”, ‒ йдеться у повідомленні.

Російські окупанти продовжують вести наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Тривають важкі бої за місто Бахмут. Водночас на Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районах Авдіївки, Сєверного та Первомайського Донецької області, успіху не мав. Про це ввечері 26 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.